печиво з мигдального борошна

Печиво з мигдального борошна

Втілення ніжності та багатства в кожному укусі – печиво з мигдалевого борошна. Ми підібрали для вас рецепти, які обіцяють поєднання неймовірної ніжності мигдалю з вишуканим смаком. Зібравши в одній чаші мигдалеве борошно, підсолоджувач і ваніль, ми створюємо задоволення, без шкоди для здоров’я. Готуйтеся поринути у світ вишуканого задоволення, де кожне печиво стає маленьким шедевром кулінарного мистецтва.

Печиво домашнє з мигдального борошна

Печиво домашнє з мигдального борошна

Інгредієнти:

  • 2 чашки мигдалевого борошна
  • 1/2 чашки органічної кокосової олії (розплавленої)
  • 1/3 чашки підсолоджувача за смаком (стевія, еритритол або інший за вибором)
  • 1 яйце
  • 1 ч. ложка екстракту ванілі
  • 1/2 ч. ложки розпушувача тіста
  • Трохи солі

Інструкції:

У великій мисці з’єднайте мигдалеве борошно, розпушувач тіста і трохи солі.
В окремій мисці збийте яйце, додайте розплавлене кокосове масло, підсолоджувач і ванільний екстракт.
Поступово додавайте мокрі інгредієнти в сухі, перемішуючи, поки не утвориться однорідне тісто.
Сформуйте з тіста невеликі кульки і покладіть їх на деко, попередньо вкрите пергаментним папером.
Натисніть кожну кулю ложкою, щоб надати форму печива.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці за 180°C протягом 10-12 хвилин, поки печиво не стане золотистим.
Остудіть перед подачею. Насолоджуйтеся домашнім печивом з мигдалевого борошна, ідеальними ласощами для турботи про здоров’я і тих, хто дотримується кето-дієти.

Печиво з мигдального борошна без цукру

Печиво з мигдального борошна без цукру

Інгредієнти:

  • 2 чашки мигдалевого борошна
  • 1/2 чашки органічної кокосової олії (розплавленої)
  • 1 яйце
  • 1 ч. ложка екстракту ванілі
  • 1/2 ч. ложки розпушувача тіста
  • Трохи солі

Інструкції:

У великій мисці змішайте мигдалеве борошно, розпушувач тіста і трохи солі.
В окремій мисці збийте яйце, додайте розплавлене кокосове масло і ваніль.
Поступово додавайте мокрі інгредієнти в сухі, перемішуючи, поки не вийде однорідне тісто.
Сформуйте з тіста невеликі кульки і покладіть їх на деко, попередньо вкрите пергаментним папером.
Натисніть кожну кулю ложкою для формування печива.
Випікайте протягом 10-12 хвилин за температури 180°C або до золотистої скоринки.
Дайте печиву охолонути перед подачею. Насолоджуйтеся смачним безцукровим печивом із мигдалевого борошна, ідеальним частуванням для турботи про здоров’я.

Печиво з мигдального борошна пп

Печиво з мигдального борошна пп

Інгредієнти:

  • 2 чашки мигдалевого борошна
  • 1/2 чашки органічної кокосової олії (розплавленої)
  • 1/3 чашки меду або топленого меду (за смаком)
  • 1 яйце
  • 1 ч. ложка екстракту ванілі
  • 1/2 ч. ложки розпушувача тіста
  • Трохи солі

Інструкції:

У великій мисці з’єднайте мигдалеве борошно, розпушувач тіста і трохи солі.
В окремій мисці збийте яйце, додайте розплавлене кокосове масло, мед і ванільний екстракт.
Поступово додавайте мокрі інгредієнти в сухі, перемішуючи, поки не утвориться однорідне тісто.
Сформуйте з тіста невеликі кульки і покладіть їх на деко, попередньо вкрите пергаментним папером.
Натисніть кожну кулю ложкою, щоб надати форму печива.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці за 180°C протягом 10-12 хвилин, поки печиво не стане золотистим.
Остудіть перед подачею. Насолоджуйтеся ПП печивом з мигдалевого борошна, що підходить для дотримання правил здорового харчування.


Кошик