Втілення ніжності та багатства в кожному укусі – печиво з мигдалевого борошна. Ми підібрали для вас рецепти, які обіцяють поєднання неймовірної ніжності мигдалю з вишуканим смаком. Зібравши в одній чаші мигдалеве борошно, підсолоджувач і ваніль, ми створюємо задоволення, без шкоди для здоров’я. Готуйтеся поринути у світ вишуканого задоволення, де кожне печиво стає маленьким шедевром кулінарного мистецтва.
Печиво домашнє з мигдального борошна
Інгредієнти:
- 2 чашки мигдалевого борошна
- 1/2 чашки органічної кокосової олії (розплавленої)
- 1/3 чашки підсолоджувача за смаком (стевія, еритритол або інший за вибором)
- 1 яйце
- 1 ч. ложка екстракту ванілі
- 1/2 ч. ложки розпушувача тіста
- Трохи солі
Інструкції:
У великій мисці з’єднайте мигдалеве борошно, розпушувач тіста і трохи солі.
В окремій мисці збийте яйце, додайте розплавлене кокосове масло, підсолоджувач і ванільний екстракт.
Поступово додавайте мокрі інгредієнти в сухі, перемішуючи, поки не утвориться однорідне тісто.
Сформуйте з тіста невеликі кульки і покладіть їх на деко, попередньо вкрите пергаментним папером.
Натисніть кожну кулю ложкою, щоб надати форму печива.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці за 180°C протягом 10-12 хвилин, поки печиво не стане золотистим.
Остудіть перед подачею. Насолоджуйтеся домашнім печивом з мигдалевого борошна, ідеальними ласощами для турботи про здоров’я і тих, хто дотримується кето-дієти.
Купити мигдальне борошно
Печиво з мигдального борошна без цукру
Інгредієнти:
- 2 чашки мигдалевого борошна
- 1/2 чашки органічної кокосової олії (розплавленої)
- 1 яйце
- 1 ч. ложка екстракту ванілі
- 1/2 ч. ложки розпушувача тіста
- Трохи солі
Інструкції:
У великій мисці змішайте мигдалеве борошно, розпушувач тіста і трохи солі.
В окремій мисці збийте яйце, додайте розплавлене кокосове масло і ваніль.
Поступово додавайте мокрі інгредієнти в сухі, перемішуючи, поки не вийде однорідне тісто.
Сформуйте з тіста невеликі кульки і покладіть їх на деко, попередньо вкрите пергаментним папером.
Натисніть кожну кулю ложкою для формування печива.
Випікайте протягом 10-12 хвилин за температури 180°C або до золотистої скоринки.
Дайте печиву охолонути перед подачею. Насолоджуйтеся смачним безцукровим печивом із мигдалевого борошна, ідеальним частуванням для турботи про здоров’я.

Печиво з мигдального борошна пп
Інгредієнти:
- 2 чашки мигдалевого борошна
- 1/2 чашки органічної кокосової олії (розплавленої)
- 1/3 чашки меду або топленого меду (за смаком)
- 1 яйце
- 1 ч. ложка екстракту ванілі
- 1/2 ч. ложки розпушувача тіста
- Трохи солі
Інструкції:
У великій мисці з’єднайте мигдалеве борошно, розпушувач тіста і трохи солі.
В окремій мисці збийте яйце, додайте розплавлене кокосове масло, мед і ванільний екстракт.
Поступово додавайте мокрі інгредієнти в сухі, перемішуючи, поки не утвориться однорідне тісто.
Сформуйте з тіста невеликі кульки і покладіть їх на деко, попередньо вкрите пергаментним папером.
Натисніть кожну кулю ложкою, щоб надати форму печива.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці за 180°C протягом 10-12 хвилин, поки печиво не стане золотистим.
Остудіть перед подачею. Насолоджуйтеся ПП печивом з мигдалевого борошна, що підходить для дотримання правил здорового харчування.

Мигдальне борошно, вищий гатунок, 250 г, 500 г, 1 кг
Мигдальне борошно виготовлене з очищених ядер мигдалю, а це означає – найкорисніше і якісне!
Мигдальне борошно є дрібно перемелений очищений від шкірки мигдальний горіх. Це борошно тонкого помелу, яке зберігає корисні властивості ядер мигдалю, його делікатний аромат та тонкий смак, передаючи їх готовій продукції.
Чим корисне м…