Найбільший топовий рецепт, який був у нашому акаунті.
Приголомшливий ПП торт, як справжній Рафаелло
Але з величезною відмінністю!
БЖУ, 9, 31, 5
Бісквіт:
- Мигдальне борошно 50 гр.
- Кокосова стор. 80 гр.
- Сир м’який (тут 5%) 250 гр.
- яйце 2 шт.
- Псіліум 10 гр.
- Розпушувач 10 гр.
- ванілін 1,5 гр.
- Сіль (щіпка).
- Сахзам 8 р.
*в 5 разів солодший від звичайного цукру
Крем:
- вершки 35% – 300 мл.
- яйце 2 шт.
- Сахзам 8 р.
- у 5 разів солодший від звичайного цукру
- Ванілін 1,5 г.
- Згущувач 10 г.
- Вершкове масло 50 г.
- Мигдаль 50 г.
Вага ~ 1 кг.
Форма D-16 см
Як готувати?
Почнемо з бісквіту.
Змішаємо всі сухі інгредієнти.
Збити окремо яйця, додати м’який сир, з’єднати із сухою сумішшю.
Випікати на 180 градусах 50 хвилин.
Остиглий бісквіт розділити на три рівні коржі.
Як готувати крем?
У каструлю додати жирні вершки та два яйця.
Уварювати на вогні впродовж п’яти хвилин. Охолодити, додати замінник цукру, загусник та ванілін. Збити, додати вершкове масло|мастило| і ще раз збити.
Торт збирається дуже легко. Корж, крем, мигдаль, корж тощо.
Готовий торт обмазати кремом, залишити у холодильнику мінімум на 4 години. Перед подачею прикрасити кокосовою стружкою.
Він неймовірний!