Рецепт кето Rafaello

Рецепт кето Rafaello

Найбільший топовий рецепт, який був у нашому акаунті.
Приголомшливий ПП торт, як справжній Рафаелло

Але з величезною відмінністю!

БЖУ, 9, 31, 5

Бісквіт:

  • Мигдальне борошно 50 гр.
  • Кокосова стор. 80 гр.
  • Сир м’який (тут 5%) 250 гр.
  • яйце 2 шт.
  • Псіліум 10 гр.
  • Розпушувач 10 гр.
  • ванілін 1,5 гр.
  • Сіль (щіпка).
  • Сахзам 8 р.
    *в 5 разів солодший від звичайного цукру

Крем:

  • вершки 35% – 300 мл.
  • яйце 2 шт.
  • Сахзам 8 р.
  • у 5 разів солодший від звичайного цукру
  • Ванілін 1,5 г.
  • Згущувач 10 г.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Мигдаль 50 г.

Вага ~ 1 кг.
Форма D-16 см

Як готувати?

Почнемо з бісквіту.
Змішаємо всі сухі інгредієнти.
Збити окремо яйця, додати м’який сир, з’єднати із сухою сумішшю.

Випікати на 180 градусах 50 хвилин.

Остиглий бісквіт розділити на три рівні коржі.

Як готувати крем?

У каструлю додати жирні вершки та два яйця.
Уварювати на вогні впродовж п’яти хвилин. Охолодити, додати замінник цукру, загусник та ванілін. Збити, додати вершкове масло|мастило| і ще раз збити.

Торт збирається дуже легко. Корж, крем, мигдаль, корж тощо.

Готовий торт обмазати кремом, залишити у холодильнику мінімум на 4 години. Перед подачею прикрасити кокосовою стружкою.

Він неймовірний!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Кошик