Ідеальне рішення для обіду і готується дуже легко.
Отже
Інгредієнти:
- фунчоза
- перець болгарський 2 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- часник 4 зубчика
- огірок 1 шт.
- грудка куряча 1 шт.
- соєвий соус 10 ст.л.
- сіль за смаком
- перець чорний за смаком
- оливкова олія 4 ст.л.
- кунжут 10 г.
Як готувати?
Курячі грудки нарізаємо соломкою, додаємо соєвий соус (4-5 ст.л.) і залишаємо маринуватися на 20 – 30 хвилин.
Нарізаємо дрібно часник. Цибулю, перець та огірок нарізаємо соломкою.
У розігріту сковороду додати олію та часник. Обсмажити часник до золотистого кольору.
Забираємо часник і додаємо цибулю. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Додаємо мариновану курячу грудку і обсмажуємо 5-7 хвилин.
Фунчозу заливаємо окропом і залишаємо на 7-10 хвилин.
Додаємо болгарський перець, перемішуємо і додаємо трохи соєвого соусу (3ст.л.). Солимо і перчимо на смак.
Обсмажуємо курячу грудку з овочами ще 5 – 7 хвилин.
Додаємо фунчозу (можна попередньо нарізати фунчозу ножицями).
Перемішуємо. Додаємо огірок та соєвий соус (за смаком).
Посипаємо кунжутом. Фунчоза з овочами та куркою готова! Всім смачного!
До речі, за таким самим рецептом можна приготувати і Ширатакі.