рецепт з фунчозою

Рецепт з фунчозою

Ідеальне рішення для обіду і готується дуже легко.

Отже

Інгредієнти:

  • фунчоза
  • перець болгарський 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник 4 зубчика
  • огірок 1 шт.
  • грудка куряча 1 шт.
  • соєвий соус 10 ст.л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний за смаком
  • оливкова олія 4 ст.л.
  • кунжут 10 г.

Як готувати?

Курячі грудки нарізаємо соломкою, додаємо соєвий соус (4-5 ст.л.) і залишаємо маринуватися на 20 – 30 хвилин.

Нарізаємо дрібно часник. Цибулю, перець та огірок нарізаємо соломкою.

У розігріту сковороду додати олію та часник. Обсмажити часник до золотистого кольору.

Забираємо часник і додаємо цибулю. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Додаємо мариновану курячу грудку і обсмажуємо 5-7 хвилин.

Фунчозу заливаємо окропом і залишаємо на 7-10 хвилин.

Додаємо болгарський перець, перемішуємо і додаємо трохи соєвого соусу (3ст.л.). Солимо і перчимо на смак.

Обсмажуємо курячу грудку з овочами ще 5 – 7 хвилин.

Додаємо фунчозу (можна попередньо нарізати фунчозу ножицями).

Перемішуємо. Додаємо огірок та соєвий соус (за смаком).

Посипаємо кунжутом. Фунчоза з овочами та куркою готова! Всім смачного!

До речі, за таким самим рецептом можна приготувати і Ширатакі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Кошик