чим відрізняється крупна гімалайська сіль від дрібної

Чим відрізняється крупна гімалайська сіль від дрібної

Відповім на саме поширене питання в чому відмінність крупної від дрібної – тільки в помелі!

Крупна це природні кристаліки, а дрібна вже перетерта на спеціальному обладнанні. Використовують обидві солі, кому як більше подобається. Чиста рожева гімалайська сіль, добута із глибин під Гімалаями, де вона зберігалась 250 мільйонів років.

Рожева сіль сама чиста в світі, вона добується тільки вручну і не зазнає термічну або хімічну обробку. Завдяки цьому корисні частинки попадають в ваш організм в первозданном виді, без шкідливих домішок.

Порівняйте: кам’яну сіль видобувають шахтним способом за допомогою комбайнів, виварювальну вимиванням у вигляді розсолу. Інакше кажучи, чим менш очищена і перероблена сіль тим корисніше вона для організму.

Як і де застосовувати?

Крупну сіль переважно використовують в косметології і для мінеральних ванн.
Дрібну сіль в харч, косметологію і в якості шикарного скраб для тіла.

А ще, хочу зробити акцент на том, що використання гімалайської солі досить економне! Для прийому ванної достатньо додати 2-3 столових ложки гімалайської солі, в той час як морської солі може знадобитися 200-500 грам на ванну.

Гімалайська рожева сіль добується вручну і не піддається очищенні! Тому при розчиненні може спостерігатися осад і трохи скрипіти на зубах.

Гімалайська сіль у нас в наявності  крупний і дрібний помел, для вашої зручності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Кошик