Сьогодні розповім як легко зробити кокосове молоко з кокосової пасти.
Кокосова паста – це перебита м’якоть кокоса. Використовуючи її, ми спрощуємо собі життя.
Для приготування молока нам потрібно розвести 1:4 пасту з теплою чи гарячою водою! Добре перемішати, щоб розчинилася паста і процідити через сито або марлю. Усе! Молоко готове.
Можна збити блендером. Якщо поставити молоко в холодильник, протягом доби відбудеться поділ кокосового молока і кокосових вершків (на більш рідку і густу частини). Якщо потім збовтати рідину, вона буде нагадувати рідку сметану.
Не всі знають, що кокосове молоко можна збити як вершки. Для цього буде потрібно продукт у вигляді загуслої маси. Щоб отримати консистенцію, посудину з напоєм потрібно поставити напередодні ввечері в холодильник. Таке молоко потрібно перекласти в чашу міксера та збити. Примітка: якщо частина охолодженого напою матиме рідку консистенцію, її не зливають, а збивають разом з рештою маси. Наприкінці процесу можна додати до смаку підсолоджувач. Збите кокосове молоко стане цікавим доповненням до тортів, тістечок із кремом, десертів.
Смачного та легкого виготовлення!