інгредієнти для шоколаду

Основні інгредієнти для шоколаду

Готуємо з любов’ю та користю для здоров’я.

Отже, масло какао та Терте какао – що це?

Багато хто представляє масло рідким, а Терте какао у вигляді порошку, але це не так.

Какао – найцінніший і значущий компонент какао бобів. Насправді це суміш жирних кислот. Насичені жири становлять 57-64%, ненасичені – 46-33%.

Масло какао – це жир, який вичавлюють із зерен какао-бобів або перетертого порошку какао. Какао-масло має білувато-жовтий відтінок, а по консистенції воно тверде, але ламке. Продукт має характерний аромат, який ні з чим сплутати не можна – запах шоколаду.

Якщо взяти на долоню – швидко тане.

Терте какао – проміжний продукт переробки какао-бобів на какао-масло.

Терте какао виходить внаслідок обробки натуральних какао бобів. Це твердий шмат чорного шоколаду, вміст какао в якому становить 100%. Продукт має гіркий смак та гладку структуру. Він використовується як інгредієнт для приготування шоколаду, десертів, глазурі та напоїв.

Це справжній чорний шоколад без домішок та домішок. Ароматний, гіркуватий, дуже смачний та натуральний!

Що з ними робити та як використовувати?

Терте какао відмінно підійде як альтернатива покупному шоколаду.

Масло какао використовується в кулінарії, косметології та медичних цілях.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Кошик