соуси з пастою тахіні

Соуси і заправки з пастою тахіні

Добірка заправок з Тахіні, які зроблять ваші страви дуже смачними та незвичайними.

Соус з тахіні

  • 2 лимони (сік)
  • 150 г пасти тахіні
  • 50-60 мл води
  • 2 зубчики часнику
  • 5 гілочок петрушки
  • 2 ст. л. меду
  • 1 ч. л. насіння кунжуту (за бажанням)
  • за смаком сіль

Салатна заправка з тахіні з лимонним сіком

  • Часник 1 зубчик
  • Лимонний сік ¼ склянки
  • Тахіні 3 столові ложки
  • Вода 2 столові ложки
  • Оливкова олія 2 столові ложки

Сироїдська салатна заправка з тахіні

  • 0,25 склянки сирої пасти тахіні
  • 1 ст. л. яблучного оцту
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 2 часточки часнику
  • 2 ст. л. води
  • 1 ст. л. сиропу агави
  • 3 ст. л. оливкової олії холодного віджиму (або іншої олії з нейтральним смаком, наприклад, олії з насіння льону)
  • 0,25 год. л. солі
  • 1 ч. л. свіжої петрушки, нарізаної

Гостра салатна заправка з тахіні

  • 3 ст. л. тахіні
  • 3 ст. л. води
  • 1 ст. л. меленого гірчичного насіння
  • 2 ч. л. меду
  • 2 ч. л. яблучного оцту або свіжого соку з 0,5 лимона
  • щіпка свіжомеленого чорного перцю

Заправка для салату з кайєнським перцем і тахіні

  • 4 ст. л. тахіні
  • свіжий сік 1 великого лимона
  • щіпка мінеральної солі
  • щіпка часникової солі
  • щіпка кайенського перцю
  • 2-3 ст. л. води чи лимонного соку, якщо треба розбавити заправку

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Кошик