Ширатаки і фунчоза – це одне й те саме?
Ні!
Це два різних продукти, але по-своєму смачних і незвичайних!
Обидві локшини можна готувати за одним і тим же рецептом (з куркою, овочами і т.д.), але за калорійністю та смаковими якостями вони також відрізнятимуться.
Ширатаки – це супер низькокалорійний продукт.
У Ширатаки практично немає вуглеводів і немає жиру.
Макаронний виріб Ширатаки не містить глютена.
Глікемічний індекс продукту 0!
Для виробництва Ширатаки використовується тільки натуральна рослинна сировина – Ширатаки виготовлені з коньякового борошна, яке отримується шляхом подрібнення до стану порошку бульб рослини коньяку. Цей унікальний коренеплід вирощують у особливих екологічних та кліматичних умовах на висоті понад 800 метрів над рівнем моря.
Відповідно, страви із Ширатаки будуть максимально низькокалорійними.
Склад:
вода очищена 97%, мука з конняку 3%, кальцію гідроксид.
Харчова цінність:
Білки – 0,1 г, жири – 0 г, вуглеводи – 0,6 г, клітковина – 2,2 г. Калорійність – 9,6 ккал.
Фунчоза кукурудзяна – тонка локшина з кукурудзяного борошна, яка не тільки дуже смачна, але й корисна. Універсальна локшина, яка підійде як для приготування класичних страв з пасту, так і для страв азіатської кухні (супи, WOK, салати), страв дитячої кухні.
Кукурудзяна локшина не містить глютен, лактозу, яйця, пальмову олію, синтетичні барвники!
Користь фунчози кукурудзяної для організму:
- дієтичний продукт, що підвищує життєвий тонус;
- не шкодить постаті;
- при варінні не розварюється і не злипається;
- нормалізує метаболізм;
- зміцнює серцево-судинну систему;
- нормалізує ШКТ;
- виводить надлишки жирових відкладень;
- сприяє зниженню кров’яного тиску.
Склад: борошно кукурудзяне, вода питна.
Енергетична цінність на 100 г: 349,53 кКал БЖУ: 6,9/0,2/80,1 г