Чим відрізняється Ширатакі від фунчози

Чим відрізняється Ширатакі від Фунчози?

Ширатаки і фунчоза – це одне й те саме?

Ні!

Це два різних продукти, але по-своєму смачних і незвичайних!

Обидві локшини можна готувати за одним і тим же рецептом (з куркою, овочами і т.д.), але за калорійністю та смаковими якостями вони також відрізнятимуться.

Ширатаки – це супер низькокалорійний продукт.

У Ширатаки практично немає вуглеводів і немає жиру.
Макаронний виріб Ширатаки не містить глютена.
Глікемічний індекс продукту 0!

Для виробництва Ширатаки використовується тільки натуральна рослинна сировина – Ширатаки виготовлені з коньякового борошна, яке отримується шляхом подрібнення до стану порошку бульб рослини коньяку. Цей унікальний коренеплід вирощують у особливих екологічних та кліматичних умовах на висоті понад 800 метрів над рівнем моря.

Відповідно, страви із Ширатаки будуть максимально низькокалорійними.

Склад:
вода очищена 97%, мука з конняку 3%, кальцію гідроксид.

Харчова цінність:
Білки – 0,1 г, жири – 0 г, вуглеводи – 0,6 г, клітковина – 2,2 г. Калорійність – 9,6 ккал.

Фунчоза кукурудзяна – тонка локшина з кукурудзяного борошна, яка не тільки дуже смачна, але й корисна. Універсальна локшина, яка підійде як для приготування класичних страв з пасту, так і для страв азіатської кухні (супи, WOK, салати), страв дитячої кухні.

Кукурудзяна локшина не містить глютен, лактозу, яйця, пальмову олію, синтетичні барвники!

Користь фунчози кукурудзяної для організму:

  • дієтичний продукт, що підвищує життєвий тонус;
  • не шкодить постаті;
  • при варінні не розварюється і не злипається;
  • нормалізує метаболізм;
  • зміцнює серцево-судинну систему;
  • нормалізує ШКТ;
  • виводить надлишки жирових відкладень;
  • сприяє зниженню кров’яного тиску.

Склад: борошно кукурудзяне, вода питна.
Енергетична цінність на 100 г: 349,53 кКал БЖУ: 6,9/0,2/80,1 г

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Кошик